Unieke Trackware Software

Trackware integreert geautomatiseerde camera-inspectiesystemen op basis van beeldherkenning in machines voor -onder andere – de maakindustrie, laboratoria, voedselindustrie en farmacie.

Trackware specialiseert zich in die vraagstukken waarvoor de gangbare standaard apparatuur geen antwoord heeft.

Daarom heeft Trackware zelf een uniek softwareplatform ontwikkeld. Integratie met aanwezige PLC- besturingen kan gerealiseerd worden. Of in samenwerking met de ontwikkelaar van de besturing, of door het emuleren van fotocellen of andere onderdelen.

Daarnaast gebruikt Trackware in haar oplossingen standaard handelscomponenten van gerenommeerde merken zoals

  • Axem
  • Balluff
  • B&R
  • Matrix Vision
  • Phoenix.
  • Rittal

Vision Technologie

Vision Technologie inspectiesystemen zijn onder te verdelen in kwaliteitscontrole, optische tekenherkenning en het sorteren van batches of individuele producten. Vision systemen zijn bedoeld om ​betrouwbare kwaliteitscontroles en 100% inspectie te bereiken op die plaatsen waar mensen dit niet kunnen of mogen.

Sterke Business Case

Conventionele Camera Systemen nemen steeds meer taken over in de maakindustrie. Camera Systemen zijn beter dan mensen in staat om objectieve routineuze en soms gevaarlijke kwaliteitscontroles uit te voeren. Camera Systemen zijn 24 uur per dag inzetbaar en ook bij zeer hoge productiesnelheden in staat om binnen nauwkeurige toleranties te blijven.

Omdat arbeid duur, kwetsbaar en onvoorspelbaar is en Camera Technologie almaar geavanceerder én goedkoper wordt kunnen automatiseringsprocessen versnellen en de productiekosten omlaag. De business case wordt hiermee steeds sterker.

header-vision

header-vision

Case Study Garnalen

Het pellen van garnalen is arbeidsintensief en tijdrovend. Leveranciers van garnalen doen er alles aan om dit traject te verbeteren. Tijdens het verwerken van garnalen bleek het nodig om de hoek of de ronding van een garnaal te weten. Standaard systemen hebben geen “garnalen-algoritmes” in hun bibliotheek en daarom heeft Trackware hier een maatwerkoplossing voor gerealiseerd. Op onderstaande foto kunt u het resultaat zien.

Ook zo’n uitdaging?

Neem meteen contact met ons op en klik hier.