Track & Trace - Vision & camera systemen - Productidentificatie

Product tracking en kwaliteitscontrole op elk niveau: op de weg, in het magazijn en tijdens de productie!

Track & Trace

Met onze producten realiseren wij real-time asset tracking van bedrijfsmiddelen zoals bijvoorbeeld trailers en aanhangwagens. Onze klanten optimaliseren daarmee hun interne bedrijfsprocessen, processturingen en interne en externe logistieke bewegingen. Voorzien van de nieuwste batterijtechnologie hebben onze trackers een levensduur van meer dan 10 jaar.

Lees meer

LoRa & Internet of Things

LoRa (Long Range) staat voor Low Power Wide Area Networks: een nieuwe energiezuinige netwerktechnologie. Specifiek voor Nederland lanceert KPN met LoRa een nieuw, landelijk dekkend netwerk. Het is ook mogelijk om een zgn. Private LoRa netwerk aan te leggen. LoRa maakt het mogelijk om miljoenen apparaten die weinig data gebruiken, op grote afstand te verbinden met het internet waardoor het Internet of Things ontstaat.

Lees meer

Productidentificatie

Met behulp van RFID-tags labelt u elk onderdeel van uw productieproces. Hiermee kan elk product uniek verwerkt worden en reduceert u de fout kans sterk. Waar de range van RFID beperkt is, maakt Active RFID het mogelijk om op grotere afstand de RFID uit te lezen. Op het moment dat de vrachtwagen de poort uit rijdt, weet u al zeker dat alleen de juiste goederen aan boord zijn.

Lees meer